Tarieven

Nederland

Product

Onderzoekskosten

Voorrijkosten

Transportkosten*

Wasmachine/wasdroger € 33,00 € 57,00 N.v.t.
Koelkast € 33,00 € 57,00 N.v.t.
Amerikaanse koelkast € 33,00 € 57,00 N.v.t.
Overig groot huishoudelijk € 33,00 € 57,00 N.v.t.
Televisie ≤ 42" € 33,00 € 57,00 € 25,00
Televisie > 42" € 33,00 € 57,00 N.v.t.
Monitor € 33,00 € 57,00 € 12,50
Notebooks € 33,00 N.v.t. € 12,50
Audio & Video € 33,00 N.v.t. € 12,50
Klein huishoudelijk € 33,00 N.v.t.  € 12,50

 * Betreft uitsluitend het retourtransport. 

Wij hanteren een start-reparatietarief van € 35,00, hierbij zijn maximaal 30 minuten inbegrepen. Per kwartier aansluitend wordt € 17,50 gehanteerd. Bij een prijsopgave worden de reparatiekosten  op basis van ingeschatte tijd berekend.

 • Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, exclusief onderdelen.
 • Bij reparatie aan huis worden voorrijkosten in rekening gebracht, bij reparatie in de werkplaats transportkosten.
 • Onderzoekskosten worden altijd berekend en vooraf in rekening gebracht.  Als er daadwerkelijk een reparatie plaatsvindt (na akkoord van de prijsopgave)  zijn de onderzoekskosten inbegrepen in de reparatiekosten. Indien onderzoekskosten reeds zijn betaald, worden deze op de betaling in mindering gebracht.
 • Eventueel benodigde onderdelen zijn niet inbegrepen in genoemde tarieven en worden separaat vermeld op de prijsopgave.
 • Bij blikseminslag, vochtschade, valschade en/of poging tot reparatie door derden worden de werkelijke kosten berekend.

Prijsopgave

Bij een prijsopgave heeft u de volgende mogelijkheden:

 • Akkoord: het apparaat wordt gerepareerd, volgens prijsopgave.
 • Niet akkoord: u ontvangt, na betaling van de onderzoekskosten en eventuele transport- of voorrijkosten, het apparaat retour.
 • Niet akkoord: u betaalt de onderzoekskosten en het apparaat wordt kosteloos vernietigd en afgevoerd volgens de wettelijke milieubepalingen.

Reparaties aan huis

Indien u wenst te laten onderzoeken of de reparatie van uw product technisch en/of economisch gezien verantwoord is, willen wij dit graag doen. Wij geven een indicatie van de totale reparatiekosten ter plekke af.

 • Geen reparatie: onderzoekskosten en voorrijkosten worden in rekening gebracht.
 • Wel reparatie: werkelijk gespendeerde tijd (pro rato), voorrijkosten, eventuele onderdelen en administratie- en behandelingskosten worden in rekening gebracht.
 • Een buiten garantie reparatie die aan huis wordt verricht, dient altijd direct na afronding en voor vertrek van de reparatietechnicus te worden voldaan (pin, creditcard, evt. contant). Dit is ook van toepassing indien een gerepareerd product wordt teruggebracht door onze logistieke dienst en/of in geval van een omruiling met bijbetaling.

Reparaties in de werkplaats

Indien u wenst te laten onderzoeken of de reparatie van uw product technisch en/of economisch gezien verantwoord is, doen wij dit graag voor u. Alvorens tot reparatie over te gaan wordt een prijsopgave gemaakt. Een buiten garantie reparatie die in de werkplaats geschiedt, dient altijd voor teruggave van het gerepareerde apparaat volledig te worden voldaan (pin, creditcard, evt. contant).

Transportkosten

Voor het insturen van een apparaat ter reparatie naar onze werkplaats kunt u gebruik maken van PostNL. Voor de actuele verzendtarieven verwijzen wij u naar de website van PostNL. Uit oogpunt van extra service bestaat tevens de mogelijkheid om uw apparaat door PostNL bij u te laten afhalen. Hiervoor geldt een toeslag van € 20,00, die separaat in rekening wordt gebracht en vooraf dient te worden voldaan.