AUTORISATIES

CE REPAIR SERVICES

CE Repair Services levert reparatie services (aan huis of in de werkplaats) en aanverwante diensten ten behoeve van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers, en tevens technische installaties zoals warmtepompen en airconditioning.

Aanmelden van een reparatie kan snel en eenvoudig via Reparatie Aanmelden. Het statusverloop van de reparatie kan worden gevolgd met Mijn Reparatie of de link die wordt toegezonden zodra de reparatie in behandeling is genomen.

In onze Webshop kunnen online accessoires en onderdelen worden besteld.

CE Repair Services is door vele fabrikanten, importeurs en distributeurs geautoriseerd voor garantieafhandeling en serviceverlening na de garantieperiode in de Benelux. Wij werken intensief samen met de vooraanstaande wederverkopers van elektronica en huishoudelijke apparaten, waarbij wij door een aantal zijn aangesteld als ‘Preferred Service Partner’.

Reparaties aan huis
CE Repair Services levert met 6 vestigingen verspreid over de Benelux hoogwaardige diensten voor zowel consumenten als de zakelijke markt. De screening, coördinatie en planning van reparaties alsmede de onderdelen distributie (in-night) worden uitgevoerd op onze hoofdvestiging in Dordrecht. Vrijwel dagelijks rijden wij in alle postcodegebieden om bij klanten reparaties uit te voeren. Reparaties aan huis voeren wij uit voor de grotere apparaten zoals wasmachines, koelkasten, grote beeldmaten televisies, warmtepompen, airconditioning, etc. Door de goede geografische spreiding van onze vestigingen kunnen wij een perfect dekkende dienstverlening bieden binnen de Benelux.

Werkplaats reparaties
De kleinere en meer handzame toestellen worden in onze gespecialiseerde en centrale werkplaatsen in Mijdrecht (NL) en Brussel (BE) gerepareerd. Wij werken samen met diverse pakketdiensten teneinde een snelle heen- en retourzending van de apparaten te realiseren.