AUTORISATIES

CE REPAIR SERVICES

CE Repair Services levert reparatie- en aftersales services (aan huis of in de werkplaats) ten behoeve van diverse soorten consumenten-elektronica, zoals televisies, monitoren, audio-apparatuur, huishoudelijke apparatuur en computers. Daarnaast verricht CE Repair Services reparaties en onderhoud aan klimaatbeheersings-installaties, zoals warmtepompen en airconditioning.

Een reparatie aanmelden kan snel en eenvoudig via Aanmelden Reparatie. Het statusverloop van de reparatie kan worden gevolgd via Mijn Reparatie of de link die wordt toegezonden zodra de reparatie in behandeling is genomen.

Middels onze Onderdelen Shop kunnen online accessoires en onderdelen worden besteld.

CE Repair Services is door veel merken (fabrikanten), importeurs en distributeurs geautoriseerd voor de garantieafhandeling en serviceverlening (Authorised Service Partner), zowel voor als na de garantieperiode. Wij werken intensief samen met vrijwel alle retailers en webwinkels, waarbij wij door een aantal van hen zijn aangesteld als ‘Preferred Service Partner’.

Reparaties aan huis
CE Repair Services biedt via 6 vestigingen verspreid over de Benelux reparaties aan huis (op lokatie) voor zowel de consumenten- (B2C) als de zakelijke markt (B2B). De screening, coördinatie en planning van deze reparaties alsmede de onderdelen-distributie (in-night), worden uitgevoerd vanuit onze hoofdvestiging te Dordrecht. Vrijwel dagelijks rijden wij in alle postcodegebieden om bij klanten op lokatie reparaties uit te voeren. Producten die voor 'reparatie aan huis' in aanmerking komen zijn vooral grotere apparaten, zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, groot beeldformaat televisies (> 43 inch), warmtepompen en airconditioning. Door de goede geografische spreiding van onze vestigingen kunnen wij binnen de Benelux een perfect dekkende dienstverlening bieden.

Werkplaats reparaties
De kleinere en meer handzame apparaten (audio, klein beeldformaat televisies, klein huishoudelijke apparaten, computers, etc.) worden in onze gespecialiseerde en centrale werkplaatsen in Mijdrecht (NL) en Brussel (BE) gerepareerd. Wij werken samen met diverse pakketdiensten teneinde een snelle heen- en retourzending van de apparaten te realiseren.